01Paragnost Carolien de Bree

Paragnost Carolien de Bree

NL: 0909 8080 - (€ 0.90 p/m)
BE: (Betaal met credits)

Afwezig

Laat je begeleiden en ondersteunen door de engelen bij Lichtwerker Carolien. Stel al jouw vragen over de liefde, werk, toekomst, relatie en nog vele andere vragen.

Tevens is Carolien gespecialiseerd in het contact leggen met overleden dierbare. Je kunt gericht om een overleden dierbare vragen en Carolien voelt in op de energie die zich manifesteert, de woorden die doorkomen, emoties die gegeven worden en gewoontes die de persoon in het dagelijks leven had. Op die manier kun jij herkennen om wie het gaat en de persoonlijke boodschap in ontvangst nemen.

Wil jij meer inzicht in jouw eigen leven? Het beste uit jezelf halen, genieten van het hier en nu en het verleden daar laten waar het hoort? Dan ben je bij Carolien aan het juiste adres. Als jij nog last hebt van oude angsten, vastgelopen emoties, onzekerheden en drempels te overwinnen dan kan Carolien invoelen op jouw energie en waarnemen waar het vandaan komt. Vervolgens zal Carolien kijken wat voor jou het beste werkt om dit te overwinnen en jou persoonlijk advies en inzicht meegeven zodat jij weer verder kunt met jouw leven.

 

spirituele hulplijn