Welkom bij het gastenboek van astrostars.nl

Voel je vrij om jouw ervaring van het consult te delen, de adviseur te bedanken of jouw paranormale ervaring te delen. Door je ervaring te delen krijgen andere mensen hulp van jou bij het kiezen van een adviseur. Kies je er voor een bericht achter te laten op de persoonlijke pagina van een spiritueel adviseur dan komt jouw bericht automatisch in het gastenboek te staan.

Wees welkom in het gastenboek van Astrostars!


 

 • From marjolein on Gastenboek

  Wat een mooi initiatief dit gegeven. Een reading en je steunt gelijk een heel mooi doel. Dus niet alleen zelf heel blij maar je doet gelijk een goede daad. Heb al verschillende readings mogen ontvangen op momenten dat ik ze zo hard nodig had. En wat heeft me dat goed gedaan. Vooral op t gebied met mijn nieuwe paard. Nooit gedacht ooit nog mijn maatje te vinden en met hele mooie woorden en vertrouwde gevoelens van Carolien een top paard gevonden . raad echt iedereen dit aan. Het kan je leven echt veranderen of ophelderen en kracht geven. Liefs marjolein

  2014/11/26 at 2:06 pm
1 12 13 14

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beschikbaar

  In gesprek

   0909 8080 (€0,90 p/m)

   (Betaal met credits)

   Intro

   Spiritueel adviseur van de week

   Paragnost Carolien de Bree

   Emailconsult

   Als je er voor kiest een email consult aan te gaan dan heb je de keuze uit 2 mogelijkheden. Je kan kiezen voor een normaal email consult en een uitgebreid email consult. Lees verder.

   Specialisme

   Een team van spiritueel adviseurs die voor je klaar zitten om jou verder op weg te helpen, inzicht te geven en je helpen in je eigen kracht te gaan staan. Lees verder.

   Gastenboek

   • Louise
    Lieve Anoniem, ik lees nu pas je reactie in het ga …
   • anoniem
    Wat een bijzonder consult mocht ik ontvangen van p …
   • Ria
    Dank je wel voor de lieve reactie! Lieve groet …
   • Jolanda
    Lieve Olivia, ik lees jouw reactie nu pas. Dank je …
   • Monique
    Lieve ria Door jouw hulp word ik elke dag sterke …