Welkom bij het gastenboek van astrostars.nl

Voel je vrij om jouw ervaring van het consult te delen, de adviseur te bedanken of jouw paranormale ervaring te delen. Door je ervaring te delen krijgen andere mensen hulp van jou bij het kiezen van een adviseur. Kies je er voor een bericht achter te laten op de persoonlijke pagina van een spiritueel adviseur dan komt jouw bericht automatisch in het gastenboek te staan.

Wees welkom in het gastenboek van Astrostars!


 

 • From Coby on Paragnost Carolien de Bree

  Lieve carolien dankjewel voor jou hulp en goede gesprekken wat een blijdschap dat ik zoveel aan jou heb xxx gr coby

  2016/03/09 at 1:40 pm
 • From Emmers Linda on Paragnost Carolien de Bree

  Beste Carolien,
  Ben 37 jaar getrouwd, en denk dat ik een lieve man heb die mij niet altijd begrijpt, twee prachtige zonen en vier kleinkinderen. Zelf heb ik al heel veel mee maakt in mijn leven.
  Ben bezig met een boysband met een vriend, waar ik mij helemaal mee kan uit leven en wat ik zo graag doe. Wegens dat wij geen geld meer hebben voor in de boysband te steken gaat onze droom nu na twee jaar aan diggelen ben hier kapot van. Nu is mijn vraag kan je mij hier mee helpen AUB of tenminste zeggen wat we moeten doen.

  Lieve groetjes
  Linda.

  2016/03/15 at 10:32 am
 • From marjolein on Gastenboek

  Nou vandaag voor t eerst even een andere consulent gesproken. Diana klonk al gelijk erg lief en vriendelijk. Heb haar niet lang gesproken want de oplossing was al erg snel uit gesproken. Dus diana namens diablo erg bedankt voor je mooie consult.

  2016/03/16 at 4:17 pm
 • From J on Gastenboek

  Jeetje… Heb net medium Ria gesproken… Pffff.. Ben echt diep onder de indruk… Wauwww… Deze vrouw kon mij zoveel informatie geven en het klopte.. echt alles klopte..!! Wat een bijzonder mooi gesprek was dit, met een bijzonder mooi mens.. Dank je wel Ria <3

  2016/03/26 at 8:24 pm
 • From Ik on Helderziend medium Ria

  Lieve Ria
  Dank je wel dat je er vanmiddag voor me was. Ik voelde een blokkade, maar wist deze niet te plaatsen. Samen met jou wisten we deze blokkade te bereiken en kwam er een zee van tranen tevoorschijn. Deze tranen zorgde ervoor samen met jouw mooie woorden, dat deze blokkades weggespoeld werden. En ook wist je aan te geven hoe mooi alles weer ging stromen. Jij kan hierin mee gaan, want jij ziet het dan daadwerkelijk van me afglijden al die spanning die ik zolang met me meegedragen heb. Het voelde heel vertrouwd. Nogmaals mijn dank hiervoor. Je bent een mooi lief mens!!!

  2016/03/31 at 2:36 pm
  • From Ria on Helderziend medium Ria

   Super bedankt voor het compliment. Liefs Ria

   2016/03/31 at 6:47 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beschikbaar

  In gesprek

   0909 8080 (€0,90 p/m)

   (Betaal met credits)

   Intro

   Spiritueel adviseur van de week

   Paragnost Carolien de Bree

   Emailconsult

   Als je er voor kiest een email consult aan te gaan dan heb je de keuze uit 2 mogelijkheden. Je kan kiezen voor een normaal email consult en een uitgebreid email consult. Lees verder.

   Specialisme

   Een team van spiritueel adviseurs die voor je klaar zitten om jou verder op weg te helpen, inzicht te geven en je helpen in je eigen kracht te gaan staan. Lees verder.

   Gastenboek

   • Louise
    Lieve Anoniem, ik lees nu pas je reactie in het ga …
   • anoniem
    Wat een bijzonder consult mocht ik ontvangen van p …
   • Ria
    Dank je wel voor de lieve reactie! Lieve groet …
   • Jolanda
    Lieve Olivia, ik lees jouw reactie nu pas. Dank je …
   • Monique
    Lieve ria Door jouw hulp word ik elke dag sterke …