Gratis paranormaal consult.

Gratis paranormaal consult van Carolien de Bree. Bij Astrostars kun je terecht voor paranormaal advies per telefoon. Maar regelmatig worden er gratis consulten gegeven. Een gratis consult waar jij kans op kunt maken en tegelijkertijd een goed doel/stichting te steunen.

Op deze pagina komen meerdere goede doelen/stichtingen te staan waaraan je 5 euro kunt doneren om kans te maken op een consult van 15 minuten. Een gratis consult van medium en paragnost Carolien de Bree. Nee niet via het 09 nr maar jij wordt gebeld op het nummer wat je door kunt geven wanneer je weet dat je een gratis paranormaal consult krijgt. klik hier om jouw bewijs van betaling naar toe te mailen en wellicht ben jij de gene die een gratis paranormaal consult ontvangt.

Astrostars is sponsor van A.E.Ramassa.  De AE Ramassar is een amateur voetbalclub opgericht in 1975 dat zich in het centrum van Les Franqueses del Vallés, in de provincie Barcelona. Dan denkt U wellicht, Voetbalclub? Ja, want de voetbalclub zet zich in om scholen van Urganda te voorzien van schoolbenodigdheden, sportartikelen en medische benodigdheden. In het afgelopen jaar heeft A.E.Ramassa 700 kilo aan materiaal kunnen doneren aan 3 scholen in Uganda. Klik hieronder op het logo van A.E.Ramassa voor meer informatie over hun vrijwilligerswerk, inzet en sponsoren die het mogelijk maken om scholen in Uganda te helpen.

Gratis paranormaal consult

Hier kunt u 5 euro doneren voor A.E.Ramassa en maak kans op een gratis paranormaal consult.                                                             Gratis paranormaal consult

Vanaf het moment dat Astrostars online ging liep ik al met de gedachtes rond om net even meer te doen dan een standaard paranormale hulplijn. Deze gedachtes bleven spelen en nu is er eindelijk vorm aan gegeven. Op 5-9-2016 was ik uitgenodigd op het Gala van Justice, peace and security foundation in den Haag. Hier kwam in o.a. in contact met Jaume Guerra. Hij was aanwezig als vertegenwoordiger van A.E.Ramassa. In de afgelopen maanden hebben wij contact onderhouden en kwam hij met de vraag of ik hulp kon bieden aan A.E.Ramassa. Er is nog nooit een mens slechter geworden van geven, mijn hart gaat uit naar het helpen van mensen. Daarbij de gedachtes om het groter aan te kunnen pakken en meer te kunnen betekenen, geven om te geven en niet vanuit het voor wat hoort wat idee. Een gratis paranormaal consult aanbieden en tegelijkertijd deel uit maken van een groter doel, Het doet mijn hart goed en ik hoop dat Astrostars op deze manier nog veel kan betekenen voor mens en dier.

Gratis paranormaal consult

Uiteraard komen er verschillende stichtingen en goede doelen zichtbaar op deze pagina. Jij kunt dan een keuze maken waar jij graag 5 euro aan wil geven. Een klein gebaar van grote waarde. Dank U wel!

Liefs Carolien de Bree