Paranormaal advies ontvangen is tegenwoordig gelukkig heel normaal geworden. Veel mensen zijn gevoelig voor energie├źn van buitenaf. Emoties van andere mensen voelen of gebeurtenissen zien aankomen, Dit maakt nog niet dat iemand beschikt over de gave paranormaal te zijn. Daar in tegen betekend het niet dat een paranormaal begaafde is ook alwetend is. Mensen die beschikken over de paranomale gave mogen waarnemingen geven. Dit is om ondersteunend en opbouwend advies te geven.

Een consult ontvangen mag jou ondersteuning geven op de weg die jij bewandeld. Het mag je dichter bij jezelf laten komen. Zodat jij leert uit jouw eigen kennis te tappen zodat je geen hulp meer nodig hebt. Zuiver en integer mogen mediums, paragnosten en tarotisten jou helpen om er voor te zorgen dat je deze hulp in de toekomst niet meer nodig hebt. Het gaat er om dat jij zelfstandig jouw eigen keuzes kunt maken. Leer achter jezelf te staan.

Hierbij willen wij jou graag helpen. Als jij paranormaal advies wil ontvangen dan is de eerste vraag, voor wie kies jij? Van wie wil jij een consult ontvangen? Hierbij is het belangrijk jouw intu├»tie te laten spreken.Bij het zien van de profielfoto’s kan het zijn dat er al een gezicht opvalt. Neem de tijd om het profiel te lezen. Ontdek wat de adviseur voor jou kan betekenen. Denk niet te veel na maar blijf invoelen wie er voor jou prettig aanvoelt. Maak op die manier jouw keuze.

Je kunt met heel veel vragen bij ons terecht. Echter zijn er een aantal vragen die wij niet voor jou kunnen beantwoorden. Voor vragen over de gezondheid, raadpleeg de arts of specialist. Vragen over geboorte en overlijden kunnen wij niet beantwoorden.

Paranormaal advies ontvangen maakt jou bewust. Bewust dat de antwoorden die jij zoekt in jou aanwezig zijn. Soms kun je daar niet bij komen. Soms is het moeilijk door alle emotie heen om antwoorden zelf te vinden. Soms is het moeilijk zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor de keuzes die je mag maken. Wij helpen jou weer bij jezelf terug te komen. Wees welkom met al jouw vragen.

Paranormaal advies

paranormaal advies