Specialismen van Astrostars. De Paranormale hulplijn met een team van spiritueel adviseurs die voor je klaar zitten om jou verder op weg te helpen, inzicht te geven en je helpen in je eigen kracht te gaan staan. Astrostars.nl is een team van paranormaal begeleiders, ze begeleiden jou door je vragen heen om de antwoorden te vinden waardoor jij weer verder kan. Ze geven inzicht in jouw huidige situatie en geven je handvatten zodat jij jou nieuwe weg vorm kan geven. Natuurlijk is het leuk om de toekomst te laten voorspellen. Om te kijken of er binnenkort een nieuwe duurzame relatie komt of wellicht de ex die terug komt in jou leven. Maar is dit daadwerkelijk wat jij wil en wat goed voor je is? Ervaar het zelf en ontvang een consult op bij de paranormale hulplijn Astrostars.

Een tarotiste van de paranormale hulplijn kan de tarot kaarten voor jou leggen. Bij een algemene legging zal er een deel van jou verleden zichtbaar zijn in de kaarten, daarbij het hier en nu en uiteraard de lijn der verwachting van de toekomst. De legging is genomen vanuit de huidige energie waar jij momenteel in vertoeft. De tarotisten van de paranormale hulplijn Astrostars helpen jou te kijken in je eigen hart, jou bezieling en geven jou inzicht hoe jij zelf jou toekomst kan vormen zoals het goed is voor jou ziel. Ze laten je zien wat jou oude gedrag is, de rode draad in je leven en hoe je dat kan doorbreken. De tarotisten helpen jou te kijken naar  jezelf zonder enig oordeel, zodat jij vanuit onvoorwaardelijke liefde naar jezelf kan kijken en mag zien dat alles in jou goed is en omarmt mag worden.
Ieder deel in jou is nodig om er te zijn en dan mag jij gaan kiezen vanuit welke energie je in het leven staat. De tarotisten kunnen jou helpen te ontdekken wie je werkelijk bent zodat jij in al je kracht en liefde mag gaan stralen.

Misschien is er een bepaald onderdeel in jou leven waar je steeds weer tegenaan loopt, een situatie die voor jou gevoel niet stroomt. Ben jij vrijgezel en merk je dat er iedere keer weer de zelfde type man/vrouw op jou pad komt? Wil jij weten waardoor dat komt en hoe jij open kan staan voor een gelijkwaardige liefde? Stel jou specifieke vraag aan een tarotist van de paranormale hulplijn Astrostars zodat er ook een gerichte legging op gemaakt kan worden. Uiteraard kan je dit ook met andere onderwerpen toepassen zoals vragen over werk, financiën, relatie i.v.m. familie of vrienden, verborgen talent, opvoeding van kinderen en/of misschien wel jou eigen ontwikkeling op spiritueel of paranormaal vlak. Misschien heb jij het gevoel dat jou vraag geen standaard vraag is en voel jij je daar een beetje onzeker over. Schroom niet en stel je vraag, de tarotist die jij raadpleegt zal goed omgaan met jou vraag en alles wat jullie bespreken blijft tussen jullie beide. Jouw helpende hand is zo dichtbij, maak er maar gebruik van en je zal zien dat je echt verder komt in jou leven en weer innerlijke rust zal ervaren.

Het team van de paranormale hulplijn Astrostars is een prachtig team die op een andere manier hun gave delen met jou. De mediums en paragnosten die voor jou klaar zitten nemen jou energie al waar zonder dat jij ook maar enige informatie geeft. Zodra jij in contact komt met 1 van onze mediums en paragnosten kan jij dus een open consult aangaan. Je zal versteld staan van de informatie die doorgegeven wordt, alsof ze een periode over jou schouder hebben meegekeken in jou leven. Zij weten hoe jij je voelt, wat jij hebt doorstaan en wat jou uitdaging is in het leven. De herkenning en tevens erkenning van dat gene wat jou zo heeft geraakt of misschien nog wel raakt zal naar voren komen. De vragen die in jou gedachten aanwezig zijn kunnen dus al beantwoord worden zonder dat jij de vraag gesteld hebt. Een paragnost raakt precies dat aan in jou wat aandacht nodig heeft, soms kan dat best wel eens confronterend zijn, maar weet dat het gebeurd zodat jij er los van kan komen om de vrijheid in jezelf te gaan ervaren.

Een medium/paragnost kan zien wat jou belastende overtuigingen zijn, je helpen daar bewust van te worden en je tips en advies mee geven om het oude patroon te doorbreken. Uiteraard kan je ook vragen over andere stellen. Als het gaat om 1 van je kinderen die jonger is dan 16 jaar dan zal er vrijuit gekeken kunnen worden. Mocht je iets willen weten over iemand anders, of het nu je kind is of iemand uit de familie of een (ex) geliefde. Houdt er dan wel rekening mee dat zonder de toestemming van de ander er nooit volledig in het leven van de ander gekeken mag worden. Is het nu zo dat je geen toestemming hebt van de persoon waar het om gaat dan zal het privé leven van die gene gerespecteerd worden en kan er gekeken worden als het van toepassing is voor jou leven. Een medium kan tevens ook contact maken met een overleden dierbare. Heb jij er behoefte aan om te weten wie er bij jou is vanuit de geestenwereld? Stel die vraag dan aan een medium van de paranormale hulplijn Astrostars.

Bij ieder medium is de manier van waarnemen anders. Bij sommige is het nodig gericht te vragen om de persoon die jij in gedachten hebt. Bij een ander medium kan het zich al aandienen voor jij er om vraagt. Wees geduldig bij de vraag i.v.m. een overleden dierbare en laat het gebeuren. Vanuit de geesten wereld bepalen ze zelf wie er door komt en wat er doorgegeven mag worden, geen enkel medium kan het bepalen maar stelt zich open of een overleden dierbare zich aandient. Een paragnost heeft onder andere de gave te kunnen kijken in het verleden, heden en de toekomst. Heb jij gerichte vragen of wil je het algemeen houden? Het kan beide, laat je maar eens verrassen door 1 van de medium/paragnosten van Astrostars. Het team van Astrostars nemen op een andere manier waar, medium/paragnosten van Astrostars helpen jou verder het leven te creëren zoals het voor jou bedoeld is, ze helpen jou herinneren wie je werkelijk bent! Vragen over werk, liefde, financiën, relatie i.v.m. familie of vrienden, verborgen talent, opvoeding van kinderen en/of misschien wel jou eigen ontwikkeling op spiritueel of paranormaal vlak zijn van harte welkom. Blijf niet langer in onzekerheid zitten en stel je vragen aan een adviseur van jou keuze!

Zelfkennis, jezelf begrijpen en bewust zijn van jou karakter eigenschappen, talenten, uitdagingen, rode draad en blinde vlek is belangrijk in jou leven. Weten of het de juiste tijd is om verandering aan te gaan, of is het misschien nog even tijd om naar binnen te keren en tot rust te komen? Deze vragen zijn zeer geschikt voor zowel een astroloog en/of numeroloog. De invloeden van jou geboorte dag zijn bepalend voor jou ervaring van jezelf, invloeden van je omgeving zijn zichtbaar en makkelijk te verwoorden voor een numeroloog/Astroloog. Tevens kan een numeroloog/astroloog zien wanneer jij los gaat komen van oude patronen. Wellicht wil jij weten wanneer het de geschikte tijd is om op zoek te gaan naar die nieuwe baan, of wil je weten wanneer je huis verkocht wordt? Is nu de juiste tijd aangebroken om de stappen te nemen die jij al zo lang in gedachten hebt? De invloeden van de getallen, de leer daarvan. De invloeden van jou geboortedatum, het tijdstip en plaats.

Alles is mede bepalend voor wie je bent, wat je doet en hoe jij jou leven ervaart. Om inzicht in jezelf te krijgen en jezelf beter te leren kennen kan zowel een astroloog als numerologie jou verder op weg helpen. Vragen over je partner kunnen beantwoord worden. Waar liggen de uitdagingen in jullie relatie en op welke vlakken staan jij en je partner dicht bij elkaar. Wat is jouw geboorte getal en wat kan het jou vertellen? Je zal versteld staan van het consult en verrast zijn wat er allemaal naar voren kan komen in een consult. Het team van Astrostars zit nu voor jou klaar.

Tevens steunt Astrostars iedere maand een goed doel en/of stichting. Door het consult aan te gaan bij Astrostars maak jij het mede mogelijk dat niet alleen jij maar ook een stichting geholpen wordt. Daarbij heb jij ook inspraak. Iedere maand kiest 1 van de adviseurs een goed doel en/of stichting om een donatie aan te geven. Ga jij het consult aan bij de adviseur die deze maand een doel/stichting heeft gekozen dan kan het dus zo maar gebeuren dat jij de vraag krijgt aan welk doel/stichting jij graag wil dat de donatie gaat. Jou doel/stichting komt dan in het tweede deel van de maand op deze site te staan met jou verhaal waarom je voor dit doel/stichting gekozen hebt. Uiteraard mag je anoniem blijven maar het hoeft niet, die keuze is volledig aan jou.

Laat jezelf helpen en help een ander. Het team van de paranormale hulplijn Astrostars wenst jou veel innerlijke rijkdom, vreugde en liefde!

 

paranormale hulplijn    paranormale hulplijn    specialismen

paranormale hulplijn

paranormale hulplijn

 

Specialismen Astrostars

Beschikbaar

  In gesprek

   0909 8080 (€0,90 p/m)

   (Betaal met credits)

   Intro

   Spiritueel adviseur van de week

   Paragnost Carolien de Bree

   Emailconsult

   Als je er voor kiest een email consult aan te gaan dan heb je de keuze uit 2 mogelijkheden. Je kan kiezen voor een normaal email consult en een uitgebreid email consult. Lees verder.

   Specialisme

   Een team van spiritueel adviseurs die voor je klaar zitten om jou verder op weg te helpen, inzicht te geven en je helpen in je eigen kracht te gaan staan. Lees verder.

   Gastenboek

   • Louise
    Lieve Anoniem, ik lees nu pas je reactie in het ga …
   • anoniem
    Wat een bijzonder consult mocht ik ontvangen van p …
   • Ria
    Dank je wel voor de lieve reactie! Lieve groet …
   • Jolanda
    Lieve Olivia, ik lees jouw reactie nu pas. Dank je …
   • Monique
    Lieve ria Door jouw hulp word ik elke dag sterke …