Tarotist

Tarotist en/of kaartlegging kan gemaakt worden door 1 van onze ervaren tarotisten. De tarotkaarten kunnen jouw verleden, heden en toekomst weergeven. De tendens aangeven, uitdagingen, rode draad weerleggen en inzicht geven wat je de komende tijd kunt verwachten.

Bij Astrostars kun je bij een tarotist terecht met al jouw levensvragen. Een tarotist heeft de kennis van de kaarten. Daarbij kan het zijn dat een tarotist tevens ook beschikt over een helderziende, heldervoelende en/of helderhorende gaven.

Door middel van een kaartlegging kun je meer te weten over de toekomst. Komt de liefde op jouw pad? Of komt een oude liefde weer terug in jouw leven? Komt die nieuwe baan? Of wil je weten of je gaat verhuizen?

Om inzicht te krijgen in jouw persoonlijke groei kun je ook de kaarten laten leggen. De tarot kaarten geven weer wat jouw verleden was, welke groei je al hebt gemaakt en wat de aandachtspunten zijn om nog verder te ontwikkelen.

Jouw doel in je leven, jouw weg te gaan, de kaarten geven een helder beeld zodat jij weer verder kan met een positieve energie de toekomst tegemoet.

Maak hier kennis met verschillende tarotisten en kijk wie er aanwezig is om voor jou een kaartlegging te maken.

Regelmatig zijn er meerdere tarotisten online die jou graag een mooie legging willen geven. Hieronder staat een voorbeeld van een aantal tarotisten die al vele mensen voor jou hebben mogen helpen.

 

Tarotist

Tarotist en paragnost Diana

Tarotist

Tarotist en paragnost Louise

Astrostars bestaat uit een klein team van grote namen. Mediums, paragnosten en helderzienden die al veel mensen mochten helpen. Voel je vrij om jouw vragen te stellen en vertrouw op hun heldere waarnemingen die zij mee mogen geven.

Vragen over de gezondheid kunnen alleen door arts/specialist beantwoord worden. Raadpleeg daarvoor altijd Uw arts

Astrostars wenst U een mooi consult toe.